luni, 27 august 2012

Destinul adevarat al iubirii.


Ma aplec ca o salcie asupra ta, sa te mangai cu pletele mele fine, te scald in alintul bland, pe care il asez asupra ta ca o adiere venita din sufletul meu, stau si te privesc cum imfloresti sub mangaierele mele mladioase si cum atingerile mele, te fac fericita. Vreau sa te sarut, vreau sa-ti ating buzele tale fine ca catifeaua,si sa te imbat de dulceata lor, vreau sa-ti fiu alintul, mangaierea, dragostea, iubirea, si fericirea ta,
vreau sa te adorm vrajita de cuvintele mele ce curg din sufletul meu de salcie, am si eu un suflet, si in sufletul meu esti tu, te tin, si te iubesc in caldura lui, nu vreau sa renut la iubire pe care o am pentru tine.
Ma asez deasupra ta, si nu las pe nimeni sa iti faca rau, te ascund in pletele mele ce nu permite nimanui sa te atinga, ma impletesc si iti dau floare mea ce o am doar pentru tine, este acea floare ce am facut-o din lacrimile mele, nu le-am lasat sa cada jos si sa se umple de mizerie, le-am aduna in inima mea si am sadit acolo samanta din care floarea pe care ti-o ofer acum.
Esti frumoasa chipul meu iubit, ma vrajesti cu frumusetea ochilor tai, esti acel inger, care mi-a aparut in fata ochilor mei, si care imi da dreptul sa il iubesc, 
te iubesc, te iubesc ca cum mi-as iubi sufletul in care tu esti, sufletul meu nu mai plange, el acum se bucura, ca in el esti tu floare lui si in acelas timp iubirea mea.
Ma urc in poarta soarelui, si il rog sa o deschida larg pentru tine, sa lase lumina sa te patrunda si sa te imfloreasca, sa-ti desfaci petalele in caldura lui , si sa lasi parfumul tau sa ma invadeze cu mirosul lui plin de iubire si dragoste, nu vreau sa las umbra tacerii sa se aseze peste chipurile noastre, nu vreau ca tunericul, sa ne patrunda cu magia lui falsa si distrugatoare sa vina ca o perdea, ce anunta sfarsitul dragostei noastre, vreau chipul tau, si odata cu el, sa te pot iubi o eternitate din care tu sa fii cea mai fericita, si sa fii iubita mea in care imi gasesc fericirea.
Te iubesc din nou, fiindca asa vreau sa stii, ca s-a nascut o noua iubire, s-a nascut scutul ce ne apara de furtuna raului, si mai vreau sa stii, ca de unde te duci, si unde te intorci, acolo voi fi si eu sa te iubesc asa cum meriti.
S-a nascut o noua noapte, si odata cu ea, te-ai nascut tu inima mea iubita in mine, am doua inimi, si o singura iubire, doar tu poti spune ce simti cu adevarat, doar tu poati gasi cuvintele adevarate, cu care sa ma faci fericit, fiindca te iubesc.
Cauta frumusetea adevarului din tine, caci acolo ma vei gasi pe mine cu adevaratul meu suflet , in care tu te gasesti, si canta catecul tau, ca cerul sa se faca senin, si din el, sa porneasca acea ninsoare in care petalele curcubeului sa cada peste chipul tau fermecat.
Am vrut sa ma ascund de acea ninsoare, am vrut sa nu stii ca petalele curg din sufletul meu peste tine,dar inima mea nu a vrut, acum stiu un singur lucru, ca tu imi esti lacrima de fericire din ochii sufletului meu, si mai stiu, ca undeva exista un loc de unde eu nu voi pleca niciodata, fiindca acel loc se cheama, locul de unde eu iti dau iubirea, si unde tu ramai floarea sufletului meu, si nimeni si nimic nu va putea schimba asta vreodata, doar daca bunul Dunmnezeu va vrea sa mi te ia, fiindca eu, nu mai merit sa te iubesc.
Acesta este destinul care sa nascut pentru tine , si de care nu poti sa scapi niciodata, fiindca cand Dumnezeu a facut iubirea, ne-a inclus pe amandoi in ea, si iubirea, fara noi nu poate exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu